1 mars 2012

Vårträning!

Långsamt så släpper stressen över att det är långt till basebollsäsongen. Imorgon fredag börjar nämligen vårträningen, "Spring Training". De olika lagen befinner sig i antingen Arizona eller Florida för att spela tränigsmatcher mot övriga lag och slipa på laguppställningarna inför säsongsstarten.

Igår spelades allra första matchen för 2012 då Philadelphia Phillies spelade mot Florida State. Matchen gick inte på TV så jag följde en ganska tradig radiosändning via Florida States sajt som alldeles tydligt sändes via Skype då man ofta fick höra "vi har tappat kontakten"-signaler :) Matchen var länge jämn men i sjunde satte Phillies fem runs och vann  med 6-1. Juan Pierre, som förra säsongen spelade LF i White Sox och är inbjuden till Phillies vårträning, fick två at-bats men misslyckades helt och jag har svårt att se honom i Phillies 2012 när han inte platsade i Sox!

Imorgon klockan 21:05 svensk tid drar matchen mellan Mariners och Athletics igång. Den matchen ser man med lätthet via MLB.tv om man har abonnemang där. Det är otroligt billigt för ett helår men kan även köpas per månad. Läs mer om MLB.tv och annat i gårdagens inlägg på Yankeesbloggen (länk finns här till höger).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar