29 september 2011

Sanslösa inhämtningar

Rays har stått för en av baseboll-
historiens största inhämtningar!
I natt spelades sista omgången av grundserien i Major League Baseball. Det var upplagt för ett otroligt drama eftersom St. Louis Cardinals hade hämtat upp ett enormt föresprång till Atlanta Braves. Samtidigt hade Tamba Bay Rays hämtat upp ett ännu större föresprång till Boston Red Sox. Bägge Endast ett av de två lag i bägge situationerna skulle gå till slutspel och det var alltså oavgjort innanför sista omgången.

Cardinals gjorde det som behövdes genom vinst med 8-0 i sin match, och Braves behövde "bara" slå slutspelsklara Phillies. Matchen gick till en LÅNG förlängning som till slut avgjordes i 13:e inningen när Phillies avgjorde och därmed var Braves stora tapp ett faktum och säsongen över.

I den andra ligan förlorade Red Sox knapptmot Orioles efter man först ledde med en run inför allra sista inningen och Orioles sedan plockade två runs. Således var nu Yankees tvugna att slå Rays för att Red Sox skulle få en avgörande kvalmatch mot Rays. Ännu en match gick till förlängning och där plockade Rays en run i 12.e inningen för att säkra sin slutspelsplats via 8-7 med bland annat 6 runs i 8:e inningen för att inte redan förlora vid full tid. En helt sanslös kväll!!!

Nu väntar slutspelsserier med Yankees-Tigers och Rangers-Rays i American League samt Phillies-Cardinals och Brewers-Diamondbacks i National League. Bring it on :)

ABGPHD, SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar