7 september 2012

EM har börjat

Sverige tog en utmärkt seger under första dagen av EM idag. Hela 14-1 mot Ryssland är förvisso en stark start men motståndaren var inte direkt Italien. Imorgon kväll väntar just Europamästarna Italien och då lär det inte bli lika lätt, även om Sverige sensationellt slog just Italien i senaste EM. Inget annat lag, inte ens nuvarande världsmästarna Nederländerna, lyckades med den bediften då för två år sedan.

Förutom Ryssland och Italien återfinns också Kroatien, Spanien och Grekland i Sveriges grupp. För avancemang krävs topp 3 och det kommer bli en tuff kamp med Grekland och Kroatien då Italien och Spanien lär ta plats 1-2.

Värt att notera är att Italien, även om det har några minor league-spelare, inte har med Alex Liddi. Eftersom MLB-säsongen fortfarande pågår får han (rätt naturligt) helt enkelt inte spelledigt av Seattle Mariners.

Värt att notera är också att dagens omnämns i svensk mediavia TT, bl.a. i SvD, DN och AB, vilket lär uppskattas av alla som har minsta lilla basebollintresse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar